Ajatuksia elämästä ja sen ilmiöistä

Varjosta valoon

Oletko huomannut, että välillä sisäinen puhe ja epäilys vie hyvänkin inspiraation ja positiiviset aikeet? Saattaa olla, että oma sisäinen viisaus, joka meitä kaikkia opastaa elämässä eteenpäin, tarjoaa idean paremmasta. Kuitenkin epäilys omista kyvyistä ja tai suoranainen epävarmuus, syö valmiudet tarttua mahdollisuuteen.
Emme ehkä ole tietoisia seikoista, jotka aiheuttavat tätä negatiivista suhtautumista kykyihimme. Siksi olisi tärkeää keskittyä ja nostaa päivänvaloon nämä kompastuskivet, jotta voisimme elää täyttä omannäköistä elämäämme. Tyytyväisyys ja onnellisuus kumpuavat tarkoituksenmukaisuudesta ja siitä, että löydämme oman paikkamme tässä maailmassa. Polut voivat olla monenlaisia ja tehdä suuriakin mutkia, mutta lopputulos riippuu täysin kyvystäsi ottaa vastaan hyvää ja tyydyttävää elämää.
Ratkaisukeskeisen kuvataideterapian tai hypnoositerapian keinoin pääset käsiksi piilotajuisiin viesteihin, jotka avaavat mahdollisuuksia tehdä tilanteista hedelmällisiä ja siten tulevaisuus voi näyttäytyä kukoistavanpana.
Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aikaa sähköpostitse osoitteesta nonnaninamaki@gmail.com ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *