Hypnoositerapiat

Polku kohti päämäärää

Tilanteet elämässä vaihtuvat joskus nopeasti ja sopeutumiskykymme voi olla koetuksella. Löydämme välillä itsemme tilanteista, joissa koemme, ettemme ole omalla polullamme.

Tiedätkö, mikä on elämäsi perimmäinen tarkoitus ja päämäärä? Uitko omaa elämääsi vastavirtaan tai poukkoiletko päämäärättömästi?

Vaikka olisi asettanut itselleen tietoisesti tavoitteita ja näkisi päämäärän, onko se kuitenkaan tavoittelemisen arvoinen polku? Saatat saavuttaa monta arvokasta rastia ja olla silti onneton.

Omien kykyjen mukainen elämä tuo mukanaan tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Oman potentiaalin käyttöön otto luo tyydyttävää tunnetta ja mielekkyyttä.

Jos itsetuntemus, omien kykyjen tunnustus tai motivaatio on hakusessa, on hyvä pysähtyä tarkastelemaan sisäistä ääntä ja alitajunnan kompassin suuntaa.

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia antaa eväitä kohti tulevaisuutta ja eheytymistä. Hypnoosi tuo esiin piilotajuisia vaikuttimia ja antaa mahdollisuuden muokata asenteita sekä silottaa polkua mielekkäämmin kuljettavaksi. Syyt tapahtumien taustalla avautuvat ymmärrettäviksi.

Varaa aikaa matalalla kynnyksellä nonnaninamaki@gmail.com ❤️